3 Reacties

 • Fenny 9 november 2019 at 16:24 Beantwoorden

  Ik geloof elkeer in je waarde laten… iedereen doet het op haar eigen manier en dat is oké :) zo kan je ook weer van elkaar leren.

 • Alexandra 13 november 2019 at 05:35 Beantwoorden

  Haha, ja herkenbaar hoor, maar ik was ook veel kwetsbaarder en gevoeliger voor kritiek, als kersverse moeder. En ik moet toegeven dat ik toch wel wat hulp kon gebruiken ( maar daar was ik dan weer te trots voor). Over die supermarkt gesproken. Toen ik als kersverse moeder mijn chocladebehoefte zocht te vervullen, begon mijn een maand oude baby te huilen, in een overvolle super kwam mij toen ook een bejaardere dame tegemoet. “Die heeft honger”… zei ze. Deze opmerking was geheel rechtvaardig en ik ‘was de wat minder ervaren moeder’..

  • Daniëlle Koudijs 13 november 2019 at 15:24 Beantwoorden

   Hoi! Je bent in zo’n fase ook kwetsbaarder en gevoeliger voor kritiek. Helemaal waar! En we bedoelen hiermee de ongevraagde adviezen waardoor je dus superonzeker wordt en een rotgevoel krijgt. Adviezen waar je wat aan hebt en meelevende reacties zijn altijd fijn!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *