3 Reacties

  • gerda 22 augustus 2017 at 19:22 Beantwoorden

    maar je weet niet altijd of je hulp welkom is

  • Hanneke 22 augustus 2017 at 20:26 Beantwoorden

    Wat een herkenbaar stukje! Met een dochter en een tweeling die slechts 17 maanden jonger zijn, heb ik ook veel van dit soort momenten gehad. Wat is het dan fijn als er mensen zijn die even helpen! Zelf probeer ik dat nu ook bij anderen te doen, nu mijn eigen kids kleuters zijn. Succes!

  • Linda 22 augustus 2017 at 22:31 Beantwoorden

    Oh zo herkenbaar! Ik hielp laatst iemand op het station die met twee brullende peuters een roltrap op moest. Kost niks en ik was blij dat ik kon helpen. En zelf ben ik ook wel eens geholpen… Maar ook zeker wel bekritiseerd. Als we elkaar nou gewoon even een handje helpen, worden we daar allemaal zoveel blijer van :)

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *