Goed om te weten! De eerste 50 aanmeldingen krijgen een gratis ‘Geef ons heden ons dagelijks brood’ plankje t.w.v. €6,95!

Poeh wat een gedoe he, met al die corona maatregelen. Van het een op andere moment zijn we veranderd in moeders, thuiswerkers, home schoolers en entertainers. En dat is niet niks. Samen zetten we de schouders eronder om het virus te verslaan, maar er wordt een hoop van vaders en moeders gevraagd.

Maar even… wie zorgt er voor jou in deze gekke periode?

Het is best overweldigend namelijk. En dat mag!

Wij willen je helpen de rust te bewaren, je focus op God te houden en je hoofd en hart boven water te houden met een dagelijkse Mom’s Daily Devotional.

Wat is het?

Een korte bijbelse bemoediging, een tip om met de dag te leven en een tip om te verbinden in je gezin. Veel tips en vragen die we delen zijn ook leuk om te bespreken met je partner. 🙂

Hoe lang krijg ik de Mom’s Daily Devotionals?

Vier weken lang, elke dag via de mail. En je krijg toegang tot de besloten Instagram account @momsdailydevotional waar je met elkaar kunt delen.

Wanneer start het?

We beginnen maandag 23 maart. Elke morgen krijg je om 6.00u een e-mail met de bemoediging en tips van die dag. Ook worden die in de insta feed van de besloten account geplaatst, zodat je daar met elkaar kunt kletsen als je wilt.

Thema’s

We proberen elke week aan te sluiten bij wat er speelt en welke beslissingen door de overheid worden genomen. Maar deze thema’s krijgen sowieso een plek:

  • Gods Rust & Vrede in je huis
  • Omgaan met angst
  • God vertrouwen in moeilijke tijden
  • Moeilijke vragen van je kinderen
  • De kracht van dankbaarheid en gebed

Wil je de devotionals ontvangen? Het kost maar €7,95 omdat we willen dat het toegankelijk is voor iedereen.

Aanmelden doe je via onderstaande knop!

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.