Foto: Ditta van Gent fotografie

Hallo mama’s!

De komende weken zijn we op vakantie. Af en toe zal er op social media een kort blogje of fijn bemoedigend plaatje voorbij komen. Maar vooral willen we echt even los van alles, focussen op onze gezinnen, bijtanken en afstemmen op God zodat we vol energie weer mooie dingen kunnen maken die jullie inspireren en bemoedigen.

Webshop en verzending van boeken

Van 31 juli tot en met 18 augustus worden er geen fysieke boeken verzonden. Bestellen kan wel, maar ze gaan dan pas 19 augustus op de bus. Tickets voor de Mom’s Night Outs, e-books en het Mom Squad Membership kunnen gewoon aangeschaft worden.

Nieuwe blogs

Vanaf 24 augustus pakken we de draad weer op met nieuwe blogs!

Geniet van de zomer lieve mama’s. Koester de momenten die fijn zijn en blijf dicht bij Hem! 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.