Wat ik teruglees in Nehemia, is krachtig leiderschap van iemand die begaan is met zijn naasten, ziet wat ze nodig hebben en samen met hen werkt aan herstel. Er zijn geen quick fixes, iedereen moet zijn eigen aandeel leveren in het herstel van de muur.

Nehemia in jouw gezin

Als ouders ben je misschien wel een soort Nehemia van je gezin. Door je eigen muren te onderhouden en te repareren waar nodig, zorg je voor een goed fundament en een veilige omgeving.

Die muren zijn niet alleen de muren van je huis, maar ook die van je hart, je geloof en je ziel. Door allerlei ervaringen en gebeurtenissen kunnen daar zwakke plekken in komen.

Meer lezen? Log in als Mom Squad Member!

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.