Yay! We mogen weer met meer dan 100 mensen naar de kerk! Ook bij ons startte het vandaag weer. Maar eerlijk gezegd ben ik niet gegaan. Er is nog geen kinderdienst en de kids mee in de zaal (ook als het er maar eentje zou zijn) zien wij niet zitten. Dat is al vaker geen succes gebleken. Dus stond ook vandaag bij ons de livestream aan. Maar ergens voelt dat nu toch gek.

Eigenlijk zouden we dit thema vorige week behandelen, maar door een foutje in de planning komt hij dan nu aan bod. Misschien wel juist op het goede moment. Want, even over corona, wat heeft dat met jullie beleving van gemeente zijn gedaan?

Komende week mag je zelf veel nadenken over wat er geschreven staat, samen met je partner als je die hebt én je kinderen. Hoe vullen jullie gemeente zijn in nu in deze corona tijd? Wat doet dat met jouw gevoel van gemeenschap zijn als christenen? Op welke manier kun je in het klein gemeente zijn? Waarom is dat belangrijk?

Daar gaat het deze week over. We hopen je hiermee te stimuleren om het kerk-zijn zoals we het kennen een klein beetje los te laten en op een andere manier na te denken over gemeenschap zijn  met alle christenen en de rol die we hebben in de maatschappij.

De Weekly Devotional lezen? Je leest het verder als je inlogt als member! 

P.S. De volgende Weekly Devotional komt 31 augustus. Wil je in de tussentijd ook wat doen? Schrijf je dan in voor de gratis Mom’s Prayer Challenge! Dat kan via deze link.

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.