17 Reacties

 • Marian 26 april 2017 at 14:23 Beantwoorden

  Gebedboekje voor mezelf.
  Maar het boekje je bent mooi voor onze 11 jarige pleegdochter is ook waardevol
  Hmmm lastig

 • Ruth 26 april 2017 at 14:32 Beantwoorden

  Heel graag het kletsboekje! Ik heb een zoon van 3,5, een dochter van bijna 2 en er groeit weer een meisje in mijn buik! Genoeg geklets hier dus en ik ben zelf niet zo georganiseerd dat ik al die leuke uitspraken netjes opschrijf, dus dit boekje zou me heel goed helpen!

 • Kirsten 26 april 2017 at 14:33 Beantwoorden

  Wat een leuke boekjes. Moeilijk kiezen hoor.
  Aangezien mn dochtertje nog maar 1,5 is… valt het eerste boekje af.
  Dan nog kiezen tussen het gebedsboekje en kletspraat….moeilijk.
  Ik kies dan toch voor het boekje “Kletspraat” want van mijn oudste heb ik ook een aantal uitspraken opgeschreven… ik vraag me alleen af waar? Dus om van beide kinderen de uitspraken in een boekje op te schrijven. Yes, leuk voor later!

 • Ineke 26 april 2017 at 14:34 Beantwoorden

  Graag zou ik het boekje Kletskoek willen winnen om de uitspraken van mijn zoontjes vast te leggen. De oudste is in februari twee geworden en begint steeds meer te praten. De jongste is 8 maanden en gaat over een poosje vast ook lekker kletsen!

 • Debora 26 april 2017 at 14:46 Beantwoorden

  Ik zou voor het gebedboekje gaan. Ik ben al heeeel lang op zoek naar hoe ik mijn gebedsleven in iets tastbaars kan weergeven en het kan verdiepen. Dus dit boekje zou goed van pas komen. Succes!

 • Evelien 26 april 2017 at 14:48 Beantwoorden

  Het boekje “Kletskoek” komt hier zeer van pas! Onze oudste van 2,5 babbelt er vrolijk op los, waarbij de ene na de andere prachtopmerking langskomt. “Die mogen we niet vergeten!” Zo’n mooi boekje zal daar zeker bij helpen!

 • Martina 26 april 2017 at 15:03 Beantwoorden

  Het boekje ‘jij bent mooi’
  Omdat ik 4 mooie dochters heb en de oudste daarvan 10 is. Een steuntje in de rug voor zowel hen als mezelf is altijd welkom.

 • Florianne Kruijt 26 april 2017 at 15:42 Beantwoorden

  Het boekje ‘jij bent mooi’ voor mijn mooie dochter van ruim 14 die worstelt met haar zelfbeeld

  • Daniëlle Koudijs 28 april 2017 at 22:32 Beantwoorden

   Hoi Florianne! Het boekje Jij bent mooi! is voor jou! :-) Wil je mij jouw adresgegevens sturen? Thanks!

 • Christianne Kronenberg 26 april 2017 at 16:05 Beantwoorden

  Ik zou heel graag het boekje ‘Jij bent mooi!’ willen winnen voor mijn 11 jarige dochter. Na een pittige scheiding waar ze het erg moeilijk mee heeft en ze nu ook nog eens in de pubertijd terecht komt, wat haar erg aan haarzelf doet twijfelen, zou ik haar zo graag willen meegeven dat ze ontzettend geliefd, uniek en mooi is!!!

 • Sandra 26 april 2017 at 16:12 Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee met deze leuke actie voor het boekje ‘jij bent mooi’. Iets wat ik m’n dochtertje van jongs aan aan mee wil geven, zodat zij het niet, net zoals ik, pas op latere leeftijd hoeft te leren.

 • Marinel 26 april 2017 at 16:44 Beantwoorden

  In ons huis vol met (pleeg)kinderen volop in ontwikkeling staat boekje “Jij bent mooi!” boven aan ons verlanglijstje…

 • Karolien 26 april 2017 at 17:03 Beantwoorden

  Het boekje kletskoek lijkt me leuk!

 • Swenne 26 april 2017 at 17:26 Beantwoorden

  Wat een mooie boekjes! Ik zou graag het boek Jij bent mooi winnen voor mijn dochter en mezelf

 • Mariska Daniels 26 april 2017 at 17:53 Beantwoorden

  Heel graag het boekje Kletskoek. Prachtig om de uitspraken van mijn zoontje op te schrijven.

 • Jannie van der Wal 26 april 2017 at 22:02 Beantwoorden

  Het boekje jij bent mooi lijkt me erg leuk en leerzaam voor mijn 13 jarige dochter.

 • Deborah 27 april 2017 at 15:58 Beantwoorden

  Superleuke actie! Ik zou graag het boekje kletskoek willen winnen. Deze maand zijn mijn zoontjes jarig. Ze zijn 2 jaar en 4 jaar geworden. Op deze leeftijden doen ze hele leuke uitspraken die ik graag in een mooi boek zou willen opschrijven ipv op diverse kladjes door het hele huis ;-) Het zou deze feestmaand extra feestelijk maken!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *