Het weggeeffeest lijkt niet te stoppen deze maand! Vandaag hebben we deze mooie items te verloten die mooi passen binnen het thema Be Beautiful and Brave. Lees waar de boekjes over gaan en lees onderaan het blog wat je moet doen om in aanmerking te komen voor het boekje dat jijĀ graag wilt hebben. šŸ™‚

Het boekje Jij bent mooi! van Eline Visscher, speciaal voor moeders met dochters:

‘Draag altijd je onzichtbare kroon,’ schrijft ze in een van eerste hoofdstukken. En dat is nou precies wat wij al de hele maand zeggen. “Jij bent mooi! En echt niet alleen pas …* als je meer dan 100 likes hebt op Instagram* als je een good hair day hebt* als de coolste jongen van de school je een compliment geeft. Je bent mooi en waardevol, omdat jij Gods geliefde dochter bent!” is Eline haar boodschap.Ā Eline heeft dit boekje geschreven voor jonge meiden die zich in deze wereld van de perfecte plaatjes vaak genoeg onzeker voelen.Ā 

Klik hier voor meer info over het boekje Jij bent Mooi!

Joanneke Wiersma, die ook voor PTTM schrijft, heeft het boekje Kletskoek geschreven:

Kinderen doen en zeggen de leukste dingen: een verbastering, een ontroerend gebed, een woord dat net verkeerd gebruikt wordt, een zin die een tikkeltje brutaal is of een woordgrap.

Kletskoek is een eenvoudige en vooral heel leuke manier om die dingen op te schrijven.Ā Dit uniek vormgegeven boek inspireert om mooie herinneringen te maken met jouw kind. Het bevat uitspraken van andere kinderen, leuke weetjes over communiceren met kinderen maar vooral heel veel ruimte om de uitspraken van je eigen kind te noteren en nooit meer te vergeten.

Klik hier voor meer info over het boekje Kletskoek

Rosanne van Rumpt is grafisch vormgever en miste een handig notitieboekje met bijbelteksten, schrijfruimte en een plek om gebeden op te schrijven. Daarom maakte zij zelf dit gebedboekje:

Wil jij jouw gebedsleven een boost geven? Dit boekje is ervoor gemaakt om jou daarbij te helpen. Elke dag is er een Bijbeltekst om te onthouden. Daarnaast zijn er een vijftal categorieĆ«n waarvoor je kunt bidden. Bij deze categorieĆ«n is er de ruimte om jouw punten op te schrijven. Tussendoor zijn een aantal paginaā€™s voor extra notities. Voorin is er de ruimte om vaste gebedpunten op te schrijven. Daar kan je de reden, de datum maar ook het antwoord opschrijven. Want juist dat is zo belangrijk om vast te leggen. Zodat je kunt zien dat God jou altijd hoort en bij jou is!Ā 

Klik hier voor meer info over het gebedboekje.

Welk boek zou jij het liefst willen winnen? Laat in een reactie het boekje van jouw keuze achter onder ditĀ bericht, onder het bericht opĀ Facebook of onder hetĀ bericht op Instagram. Per medium wordt er een gelukkige geloot en je mag onder elk bericht reageren!Ā Meedoen kan tot vrijdagmiddag 13.00u.

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd!Ā Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres.Ā 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.