De eerste Power to the Mama’s avond komt er echt aan!

In samenwerking met Jacqueline Schiling van www.christelijkouderschap.nl organiseert Power to the Mama’s een Mums Mission Night. En jij kunt daar bij zijn! 

Deze week hebben we tijdens de challenge gelezen over onze taak als moeder. We hebben een missie, moeders! Namelijk het grootbrengen en opvoeden van onze kinderen. Een super mooie, maar vaak ook pittig taak waarbij je met je handen in het haar kunt zitten. Een taak waarin we ook nog mogen groeien. De Mums Mission Night kan je helpen om te focussen op dat wat je het meest belangrijk vindt.

Wat gaan we doen? 

Een avond lang in een gezellige sfeer aan de slag met  je missie als moeder. Even uit de drukte van alledag samen met andere moeders nadenken over deze belangrijke rol in je leven. Met deze vragen gaan we aan de slag:

  • Wat is belangrijk in je moederschap en hoe wil je daar invulling aan geven?
  • Hoe wil je omgaan met je kinderen en alle taken eromheen? 

Aan het eind van de avond heb je je missie als moeder én drie concrete actiepunten geformuleerd. Want een missie opstellen is mooi, maar hem uitoefenen is nog mooier. En dat mag natuurlijk groeien en kun je niet alleen. Daarom krijg je ook een werkboekje mee waarmee je met je gezin een gezamenlijke GEZINSMISSIE kunt opstellen. Hoe leuk is dat? Het wordt een avond waarmee je absoluut weer verder kunt!

Datum: woensdag 19 april 2017

Tijd: inloop 19.30u, start 20.00u tot +/- 21.45u

Locatie: ZIN Bookstore Amersfoort, Arnhemseweg 1 in Amersfoort
ZIN zit tegenover PLUS Supermarkt in Amersfoort Centrum. Parkeergarage Soeverein zit onder de PLUS en is het dichtstbij. Vanaf Amersfoort CS gaan er verschillende bussen richting het centrum. Uitstappen bij halte de Kei is het makkelijkste.

De workshop wordt gegeven door Jacqueline Schilling. Daniëlle Koudijs (van PTTM) is samen met de eigenaar van ZIN Bookstore jullie gastvrouw. Koffie, thee en lekkers is uiteraard geregeld. Deze avond is bij uitstek geschikt om samen met een vriendin te gaan doen. Er is plek voor 12 deelnemers.

Geef je snel op door te reageren onder dit bericht, het bericht op Facebook of Instagram. Vermeld even goed of je alleen komt of dat je iemand meeneemt. Uit de aanmeldingen worden twaalf deelnemers geloot.

Er zal een giftenpot aanwezig zijn waarin je een vrijwillige bijdrage mag doen om het werk van PTTM te steunen. Dit is uiteraard niet verplicht. 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.