5 Reacties

 • Anouk 25 april 2019 at 07:15 Beantwoorden

  Prachtig geschreven!

 • Bea 25 april 2019 at 10:36 Beantwoorden

  Mooi!!! Mijn jongste kleinkind is over 2 weken 15 maanden. Ze is ook blond, maar lange haren, nee, nóg niet. Het gaat net een beetje groeien, maar veel is het nog niet… Heel veel geluk met jullie zoontje, geniet van hem en pomp er maar véél liefde in.. Ik hoop en bid dat jullie samen nog héél lang van hem mogen genieten!

  • Petra Hoogendoorn 7 mei 2019 at 22:07 Beantwoorden

   Bedankt Bea, voor je lieve woorden. Daar doen we zeker ons best voor!

 • Machteld 25 april 2019 at 13:37 Beantwoorden

  Prachtig geschreven, je raakt en inspireert me!
  Toen ik zwanger was van onze jongste (nu 18 maanden) overleed mijn vader plotseling.
  Pijnlijk ervoer ik op dat moment in mijn eigen leven hoe je niets zeker is. En besefden we dat we ook dat we ons kleine ventje geen onbezorgd leven kunnen beloven of geven. Toen hij geboren was hebben wij Immanuel aan zijn namen toegevoegd. Omdat we voor zijn leven geloven dat niets zeker is, behalve Gods Liefde en Trouw!

  Sterkte, Petra! you are also loved, so loved!!!

  • Petra Hoogendoorn 7 mei 2019 at 22:07 Beantwoorden

   Hoi Machteld, dank voor je berichtje. Heel mooi dat je je zoon die naam hebt gegeven. Toen ik zwanger was van onze kerel, overleden mijn moeder en schoonvader. Hij heeft de naam Juda als eerste doopnaam, wat lofprijzing betekent. Voor ons een herinnering dat we Hem blijven danken en prijzen, wat er ook met ons gaat gebeuren. En hopelijk voor hem zelf later ook een goede reminder :-).

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *