6 Reacties

 • Ruth 19 januari 2019 at 11:13 Beantwoorden

  Met stip op 1: ik ben echt de eerste bij wie het kind blijft zitten. Echt. (kind 1 is gehaald met 36+5, kind 2 kwam met 42+1 onder dwang en kind 3 kwam spontaan met 41+3)

  • Evie 19 januari 2019 at 13:36 Beantwoorden

   Hahaha, herkenbaar! De eerste kwam met 41+3, ik liep met 41 weken boodschappen te doen toen ze aan me vroegen wanneer ik uitgerekend was.. Toen ik zei ‘oh vorige week’ keken ze me aan alsof ik niet goed was…

  • Dianne 19 januari 2019 at 19:10 Beantwoorden

   Haha ik lees dit en die termijnen en denk: oh, dat zou m’n zus kunnen zijn. En ik kijk nr de naam Hi Ruth, ik hier? .

   Maarruh niet overtijd gelopen, gaat ws ook nooit gebeuren, dus hier kan ik niet over meepraten.

 • Marijke 20 januari 2019 at 18:09 Beantwoorden

  Hahaha…. Serieus??? Als mijn derde niet gedwongen was door de verloskundige, had hij er nog gezeten . Hij is nu 7.

 • Mieke 20 januari 2019 at 19:57 Beantwoorden

  Oh zeker heel herkenbaar. Leuk verwoord.
  En bij elk pijntje; Dit is vast het begin…
  De eerste 3 kwamen keurig op tijd of een dag eerder. De jongste liet ook 5 dagen op zich wachten. Oh wat duren de dagen lang dan.

 • Sara 23 januari 2019 at 14:54 Beantwoorden

  Inderdaad heel herkenbaar hoor :). De eerste drie kwamen hier tussen 40+0 en 40+3. En dan is het zo gek dat je bij de volgende langer moet wachten (dit werd uiteindelijk ook 40+5). Die laatste dagen lijken wel weken te duren. En eigenlijk is het zo gek, want waarom pin je je zo vast op de uitgerekende datum (van de verloskundige)? Ik had zelf namelijk een andere uitgerekende datum die wat verderop lag…
  Nummer 10 inderdaad, haha. En vanaf de uitgerekende datum de telefoon overal mee naar toenemen (deed ik daarvoor nog niet altijd).

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *