Wie van jullie heeft vorig jaar de challenge Huizen vol Liefde, Huizen vol Licht gevolgd? 🙂

Voor wie dit niet heeft kunnen doen, volgt dit jaar een herkansing! Want vanaf maandag herhalen we de mooiste bijbelstudies, overdenkingen én gezinsmomenten op de site. Helemaal voor niks! Omdat we geloven dat God nog meer huizen vol Liefde en huizen vol Licht wil en dit bestaande materiaal net even een extra boost kan geven binnen jullie gezinnen. We gaan niet alleen bouwen aan onszelf als moeder, maar door de wekelijkse gezinsmomenten gaan we ook bouwen met ons gezin.

Thema’s

De volgende thema’s komen aan bod:

Week 1: Be Bright in the Light: Woorden van Jezus en Jesaja beter bekeken
Week 2: Bouwen als Nehemia: Wat kunnen we leren van Nehemia en wat hebben stadsmuren van Jeruzalem te maken met ons gezin?
Week 3: The King is Here: Maak een Bethel van jouw huis
Week 4: Vruchten van de Geest: Jouw huis als groeiplek
Week 5: Shine your light: Deel maar uit! (Licht schijnen in je omgeving door hele praktische toepassingen)
Week 6: Schitterend stralen: Zoek eerst het Koninkrijk en olie voor altijd

Wanneer verschijnen de studies, overdenkingen en gezinsmomenten?

Elke maandag, donderdag en vrijdag komt er een blogpost met een bijbelstudie (maandag), overdenking/opdracht (donderdag) of gezinsmoment (vrijdagavond) online. En je krijgt elke vrijdagavond ook toegang tot een gratis download met een toffe quote of bijbeltekst waarmee je je huis kunt verrijken.

Waarom geen nieuwe challenge?

Een challenge voorbereiden kost veel tijd en ook geld. Iets wat momenteel mede door mijn ver gevorderde zwangerschap in deze tijd van het jaar niet haalbaar was. Je moet je voorstellen dat het coördineren van een challenge die 6 weken duurt en dagelijks verschijnt zo’n 24u werk in de week inhoudt. Iets wat niet zomaar over te dragen is. Toch leek het ons goed (ook door wat God vorig jaar door deze challenge heeft gedaan) om materiaal van deze challenge nog eens te herhalen. Daarom kiezen we nu voor een iets minder uitgebreide, maar wel goede en gratis versie van de challenge van vorig jaar.
Ondertussen gaan we ons voorbereiden en klaarmaken voor een nieuwe challenge die we in mei 2019 gaan lanceren.

Is het dit keer gratis? 

Yes. Omdat we de indruk hebben dat een deel van de bijbelstudies en de gezinsmomenten dit jaar voor IEDEREEN toegankelijk moet zijn. En als je toch een gift wilt doen voor ons werk, dan kan dat hier.

In ieder geval wensen we je namens het hele team veel zegen met al het materiaal dat de komende weken naast een aantal reguliere blogs voorbij gaat komen! Laat ons vooral weten wat je ervan vindt en deel plaatjes op onze social media kanalen met de hashtags #challengehvl of #huizenvolliefde zodat ook de digitale wereld verrijkt en geïnspireerd wordt met dat waar het in het geloof om gaat: Zijn liefde en licht verspreiden onder de mensen!

Veel zegen en lieve groet namens het hele team,

Daniëlle Koudijs

Wil je ook huizen vol Liefde, huizen vol Licht? Print dan deze printable uit en plaats hem ergens in je huis! Het helpt je herinneren aan deze challenge en aan dat wat het mooiste is om te doen: Gods liefde en licht doorgeven aan ons gezin en daarmee aan de mensen om ons heen.

De printable is gemaakt door Thea Reedeker. 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.