7 Reacties

 • Anne-Minke 13 maart 2018 at 09:44 Beantwoorden

  Heel herkenbaar! Voor mij is het ook een manier om even aan de drukte van het gezin te ontsnappen en tijd in de natuur door te brengen, met God. Een extra motivatie is dat ik nu ren voor een goed doel, nl. een Muskathlon voor Open Doors. Dat stimuleert geweldig om ondanks alle weersomstandigheden toch drie keer in de week die schoenen weer aan te doen en te gaan!

 • Hilda 13 maart 2018 at 13:46 Beantwoorden

  Topper! Geweldig om dit te lezen! Ik liep hen oom 2 jaar hardgelopen totdat ik last kreeg van m’n knieën en heupen.
  Nu wandel ik vaak met de hond langs de ijssel! En geniet van de schepping!
  Dank God voor de zegeningen in m’n leven.

 • Boukje 13 maart 2018 at 15:51 Beantwoorden

  Heerlijk! Lekker je hoofd leegrennen en vullen met mooie dingen van God! En ook nog es een fit gevoel en buitenlucht, wat wil je nog meer? Goed bezig! Morgenvroeg ga ik ook weer

 • Judi 13 maart 2018 at 21:56 Beantwoorden

  Helemaal mee eens, bewegen levert veel op. Ik ben een jaar geleden gestart met naar mijn werk fietsen, 18 km heen, 18 terug. Op een elektrische fiets, maar wel op standje zelf stevig trappen. Ik slaap veel beter, heb alle tijd om om te schakelen, betere conditie en ik ben afgevallen. Het bevalt me zo goed dat ik ook in de winter lekker door fiets :-). En de fiets heb ik al voor de helft terug verdiend door de OV kosten die ik bespaar. En het mooiste is dat het een heerlijk moment is met God met uitzichten die elke dag weer anders zijn. Voor mij was dit makkelijker haalbaar dan hardlopen, dat komt wel weer als de jongste wat beter doorslaapt. ;-)

 • Trudy 13 maart 2018 at 22:49 Beantwoorden

  En zo is het maar net. Niets zo fijn als je fit voelen!

 • Kirsten 16 maart 2018 at 09:10 Beantwoorden

  Ik ben weer begonnen met sporten. Ik had zo’n last van mijn rug / bekken dat ik niet meer fatsoenlijk kon fietsen. Eerst met hulp van de fysio mijn buikspieren aanpakken. 1,5 maand later kon ik weer fietsen en ben begonnen met sporten. Ik ga zo weer. Heerlijk voor je lijf!

 • Marijke 17 maart 2018 at 12:23 Beantwoorden

  Wat mooi geschreven.

  Ik krijg veel energie van lopen in de natuur en van de zon. Allemaal moois van God. Voor ons! Ook de levenscyclus is zichtbaar, van nieuw leven in de lente tot loslaten in de herfst. (Boodschap: heb geen vrees, alles komt goed).

  Door een betere conditie blijf ik makkelijker in beweging (bij het huishouden ben ik actiever, maar ook volleyballen gaat beter).
  Maar toch heb ik altijd opstartmoeite. Mijn hele lijf schreeuwt dat ik voor hardlopen te dik ben. Ik hijg, zweet, word boos op mezelf, loop me de blaren, maar toch…. voel ik me achteraf zoveel beter. Ik voel me niet meer dik en lui, maar rond en gezond! En dat wil ik uitstralen naar mijn gezin. Dun of dik (en àlles er tussen in): God houd van je.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *