1 Reacties

  • Helma 13 april 2018 at 09:33 Beantwoorden

    Mooi geschreven! Ik maakte me hier vroeger ook zó druk over; hoe moet ik soort van zendeling zijn? Ik vond het op de openbare school al eng genoeg om ervoor uit te komen dat ik geloofde. Laat staan dat ik echt iets concreet moest doen maar ik voelde wel een soort van druk om dit te moeten.

    Door het pad waar mijn man en ik nu op zijn is geloven niet een ding naast mijn gewone leven maar het is wie ik ben en wat ik doe. We hebben het ons echt eigen gemaakt, de dingen die we doen kunnen we zelf onderbouwen vanuit een Woord en niet omdat bv een voorganger het enkel gezegd heeft. Nu praat ik regelmatig al met een vreemde of collega over het geloof voordat ik het door heb of dat dat het doel was.

    Daarnaast heb ik vorig jaar mogen ervaren dat je talent niet in de vorm van een ‘zendeling’ hoef te zijn. God heeft me laten zien dat Hij mij de creativiteit heeft gegeven en ik deze ook kan inzetten om iets van Hem te mogen laten zien. En nu mag ik mijn eigen posters en kaarten verkopen, gemaakt met liefde voor Zijn Woord, Zijn Feesten en Zijn volk. Naast dat dat al heel tof is, kom ik daardoor ook met zoveel mooie mensen in gesprek.

    HalleluYAH!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *