5 Reacties

 • Jannemarie 31 maart 2022 at 19:32 Beantwoorden

  Wat een prachtige zin❤ Toen mijn moeder 5 maanden zwanger was stierf mijn vader onverwacht, hij was net 40 jaar geworden. De zin een herinnering die ik niet heb, doet vaak het meeste pijn. Raakt mij op een bijzonder plekje. Mijn broer en zussen hebben die herinneringen wel en ze deelden ze samen met mijn moeder ook rijkelijk zodat ik een beeld kreeg van mijn vader. Heel fijn maar ook ontzettend pijnlijk soms…
  Heel mooi geschreven ❤

  • Daniëlle Koudijs 31 maart 2022 at 19:57 Beantwoorden

   Wow, wat heftig ook! Ja, doordat de moeder van mijn halfzus verhalen vertelde, kreeg ik ook een beter beeld. Mooi hoe dat werkt, en tegelijk soms ook dubbel omdat je het zelf wilt meemaken. Blij dat het stuk voor jou passend is. Liefs!

 • Carin 31 maart 2022 at 19:53 Beantwoorden

  Zo mooi geschreven….
  Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik de woorden zie staan die ik voel. Al heel mijn leven. Mijn vader is overleden toen ik 11 maanden oud was, dus ik heb hem nooit gekend. Ook vertelde mijn moeder er niet veel over, hij was wel overal op foto’s.
  Zo ook nu in ons gezin. Mijn kinderen geloven ook dat hij altijd bij ons is en vragen regelmatig wellke ster opa is boven in de hemel.
  Dank je wel voor je mooie woorden Daniëlle. Ik ben heel benieuwd naar je liedje!
  Veel geluk, liefde en sterkte gewenst!

  • Daniëlle Koudijs 31 maart 2022 at 19:58 Beantwoorden

   Mooi hè, die onbevangenheid van kinderen. Fijn dat de woorden ook waarde hebben voor jou.
   Wie weet ga ik het liedje ooit nog echt goed afmaken en delen, voor nu blijft ie even in de privé collectie. ;-) Liefs!

 • Carolina 31 maart 2022 at 22:49 Beantwoorden

  Wat een mooie en eerlijke blog. Wat kan je toch prachtig schrijven. Ik vind je moedig. God liefdevolle nabijheid en Zijn troost.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *