Terugblik

Ik kan dit blog vullen met een zakelijke opsomming van de uitdagingen en kansen die we in 2020 hebben gehad. Maar dat ga ik niet doen. Wie ons al langer volgt, heeft de ups-and-downs van afgelopen jaar wel kunnen zien.

Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat we er voor jullie zijn geweest, ondanks alle fysieke beperkingen. Toen we 23 maart hoorden dat grote events voorlopig niet door zouden mogen gaan, zakte de moed mij wel even in de schoenen. Het businessmodel (I know, klinkt commercieel, maar om het platform draaiende te houden en er voor moeders te kunnen zijn, moet er ook geld verdiend worden. Dan is zo’n model wel fijn) is nou eenmaal grotendeels gebaseerd op fysieke events. Met mensen werken doe ik dan ook het liefste. Dat events en fysieke masterclasses niet door konden gaan, maakte het spannend. We waren helemaal niet klaar voor online en iets in mij wilde dat ook helemaal niet. Maar in mijn hart hoorde ik dit: “It’s gonna be hard, but in the end you will be okay”. Met vragen, soms strijd maar ook een flinke dosis vertrouwen ging ik verder.

En nu is het 31 december 2020. Dankzij het enorm gegroeide aantal Mom Squad Community members, donaties van lieve volgers, hard werken voor een aantal externe opdrachtgevers voor wie ik mooie concepten en boeken mocht maken én het altijd bereidwillige team vrijwilligers, bestaan we nog en gaan we in 2021 gewoon door. Mét online programma dat wat stap voor stap gaan uitrollen. We hebben mogen leren van de moeilijkheden en mogen uitkijken naar dat wat komen gaat. God is goed!

Vooruitblik

Ondanks dat 2020 spannend is geweest en we voor 2021 ook nog wel een uitdaging hebben, wijst Hij nu ook duidelijk. Die aanwijzingen wil ik met je delen:

  • Woord: De woorden ‘dapper’ en het Engelse ‘fierce’ resoneren steeds, wat me nieuwsgierig maakt. Het geeft me in ieder geval een solide en ‘in vertrouwen gaan’ gevoel voor 2021
  • Fysiek: Ondanks dat ik net intern in ons huidige pand verhuisd ben naar een grotere ruimte, wijst Hij fysiek naar een nieuwe, prachtige plek waar we de Power tot he Mama’s // Fier Mama Zijn groeiacademie (voor moeders) mogen ontwikkelen. Jaja, dat was dus een grote scoop! De groeiacademie wordt online- en offline een plek vol rust, inspiratie en fijne, vrije uitzichten. De locatie past veel beter bij wat we willen uitdragen en het is net zo duur als waar we nu zitten. We moeten alleen even een beetje klussen. In februari hoor je waarschijnlijk meer over de inhoud van de groeiacademie, de nieuwe plek en hoe we gaan zorgen voor een vette opening
  • Werk: Werk-technisch gaat er komend jaar ook wat veranderen, omdat ik voel dat het tijd is om losser te komen van alle uitvoerende taken van Power to the Mama’s. Ik wil me meer met programma inhoud- en ontwikkeling en coaching/training bezig gaan houden. Ik ga dan ook op zoek naar een business partner / vaste medewerker met hart voor moeders en er zal vaker een ander iemand voorbij komen op onze social- en community kanalen. Vacatures volgen zodra we het financiële- en organisatorische plaatje voor 2021 beter kunnen inschatten
  • Privé: Ik voel een verlangen om privé ook wat meer privé te laten zijn, meer tijd voor mezelf en mijn gezin te hebben en een nieuwe hobby te vinden. Van altijd aan, naar veel meer uit dus

Nou lijken dit vier persoonlijke dingen. Dat klopt ook wel. Juist daarom geloof ik dat de richting die God wijst op deze drie terreinen, voor mooie dingen gaat zorgen voor Power to the Mama’s en Fier Mama Zijn – coaching voor moeders. Want het is nu allemaal zo vermengd met mijn eigen leven, dat het steeds vaker te veel is. Dat is niet gezond, voor de lange termijn. 😉

Kom jij in het Power to the Mama’s Panel?

Ik kijk uit naar alle ontwikkelingen in 2021. Als je daarover wilt meedenken en je feedback op wilt geven, hoor ik het graag. We staan graag met onze volgers in verbinding, wat gelijk ook het thema is voor 2021.

Ik ben op zoek naar een gemêleerd Power to the Mama’s Panel van 10 moeders die vanaf eind januari twee-maandelijks (eerst via Zoom) wil meedenken, feedback wil geven en wil bidden voor de ontwikkelingen binnen ons prachtige platform. We zijn er namelijk voor jou. Wat ik persoonlijk of wij als team willen, is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Interesse? Mail dan naar hallo@powertothemamas.nl

Reflecteer ook!

Hoe kijk jij terug op 2020? Wat ging er goed en minder goed? En wat wil je bereiken in 2021? Wat zijn je uitdagingen en kansen? Hoe ga je daarmee om? Om je te helpen reflecteren en vooruit te kijken, heb ik een self-coach-tool voor je gemaakt die je helpt meer in verbinding te staan met jezelf, God en je omgeving. Als voorproefje op de Kickstart 2021 challenge. Je krijgt de tool als je je inschrijft voor de updates (als je al ingeschreven staat, dan zit hij bij de updates die je dit weekend ontvangt).

Namens het hele team, een gezegend 2021 voor jou en je gezin. Op naar een jaar in  verbinding met God, jezelf, je gezin en je omgeving!

Lieve groet namens ons allen,

Daniëlle

PS. Ik meld het voor de laatste keer dit jaar 😉 Maar tot en met maandag krijg je met de code hartonderderiem €5,- korting op het Mom Squad Membership. Door ons nieuwe systeem ook te volgen als je geen social media hebt. En tot 15 januari krijg je ook nog het #powerbook Maskers af én het Dank & Gebedsboek als welkomstgeschenk. Just saying. 😉 Check hier meer info. 

 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een reflectie tool waarmee 2021 lekker kan beginnen!

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.