Gezien mijn blog goedheid over zorgdragen voor de schepping en duurzaamheid ging, wilde ik een leuk recept voor een DIY scrub met jullie delen. Puur natuur, dus ook geschikt voor lieve kinderhuidjes!

Wat heb je nodig:
  • Kokosolie – met of zonder kokosgeur, het is maar net wat je lekker vindt
  • Suiker
  • Limoen

Verwarm twee á drie eetlepels kokosolie in de magnetron of in een pannetje. Dit hoeft maar heel kort, kokosolie smelt op zeer lage temperatuur en hoeft niet helemaal gesmolten te zijn (zie foto). Roer door de olie tot alles een beetje gesmolten is en voeg daarna de suiker toe. Wees niet gelijk te enthousiast, je kunt beter achteraf nog wat suiker toevoegen dan dat je de scrub te grof vindt. De kokosolie hard namelijk nog uit. 😉

Pak je rasp erbij en voeg limoenrasp toe aan je scrub. Ik heb ongeveer de helft van de limoen gebruikt. Als je dit erdoorheen hebt gelepeld, kan je nog een kneep limoensap toevoegen. De scrub wordt dan weer ietsje dunner, je zou naar wens nog wat suiker toe kunnen voegen.

En tada! Je scrub is klaar! Geniet van deze gemakkelijke, duurzame, goedkope, heerlijke verwennerij voor onder de douche!

 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.