Een nieuwe week staat voor de deur! En vooruit, omdat jullie vorige week zo enthousiast waren, delen we ook deze week weer een hele dag van de Weekly Devotional van deze week, met het thema “Aan zijn voeten”.

Lees Psalm 131

Heer, ik heb niet te veel verbeelding.
Ik ben niet trots en kijk niet op anderen neer.
Ik verlang niet naar dingen die onbereikbaar voor me zijn.
Ik ben zo rustig en tevreden
als een kind dat gedronken heeft, bij zijn moeder op schoot.
Israël, vertrouw op de Heer,
nu en voor altijd. (Basisbijbel)

Soms willen we meer, sneller, groter. We voelen ons als vrouw opgejaagd door verhalen en plaatjes op social media van anderen. Misschien voel je je ook wel eens zo door wat wij op Power to the Mama’s delen. Geloof ons, het is allemaal niet zo makkelijk als het lijkt. Voor Daniëlle en alle andere teamleden is het leven als moeder ook vol.

Dat wat wij steeds meer leren, is een stap tegelijk zetten. Pakken wat er voor onze voeten ligt en niet te ver vooruit willen lopen. Niet willen wat te groot is, niet wat te hoog gegrepen is. We lopen rustig verder op het pad dat God voor ons vrijmaakt. Zowel als moeder, vrouw, gezin én als Power to the Mama’s. Soms betekent dat in het laatste geval een serie aan toffe dingen doen, soms onzekerheid, een tegenslag of wachten op de volgende stap. Het lijkt het leven als moeder wel. 😉

Stil worden bij Hem is niet makkelijk. Het vergt oefening en doorzettingsvermogen als het stormt in je hoofd. Dat weet de schrijver van deze Psalm ook. Hij heeft er ook moeite voor moeten doen. Maar het is hem gelukt en als je de laatste zin van de Psalm leest, lijkt het ook op dat het draait om vertrouwen. Laten we uitstrekken naar Gods rust, in vertrouwen, ook voor ons.

Reflectie:
Wat doet deze Psalm met jou?
Hoe kan jij jezelf trainen stil te worden voor Hem?
Wat helpt jou rustig maken in je hoofd en ziel? Schrijf je alles op wat er in je omgaat? Doe je muziek aan? Ga je de natuur in of sporten?
Wat heeft vertrouwen te maken met een rustige ziel?

Gebed:
Heer, ik wil stil worden voor U en mijn ziel oefenen in rust vinden. Leer mij meer op U te vertrouwen en mijzelf bij U te brengen, elke dag.

 

Ben je member? Log dan hier in om de rest van de Weekly Devotional te downloaden.

Ben je nog geen member maar nu toch echt wel overtuigd dat je ook elke week deze devotionals wilt en het nieuwe #powerbook ‘Maskers af’ in november als eerste wilt ontvangen? Ben je nieuwsgierig naar al die tips van onze coaches in het Squad e-Magazines en wil je ook connecten met andere moeders in onze besloten Facebookgroep? Check dan deze link voor meer info en aanmelden!

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.