4 Reacties

 • Marjo 4 juni 2018 at 08:26 Beantwoorden

  Ik weet niet hoe oud je andere 2 kids zijn. Maar ik vind het heerlijk mijn 3 schatten had er echt geen willen missen. Anja ik kreeg er 3 in 3.6jaar tijd. Het waren soms tropen weken maar heb genoten en nu zijn ze 4.5 6.5 en net 8 en is het heerlijk genieten met alle spel.omenten en onderlinge gesprekken.
  Ook ik heb rare opmerkingen gekregen. De eerste is ge oren via icsi de andere 2 zijn cadeautjes. Maar kreeg de opmerking of het ongelukjes waren?! Of ik wist waar ik aan begon en dat ik ze niet kon blijven verzamelen! Gelukkig waren er ook mensen oprecht blij! Geniet van je zwangerschap en geniet van de andere 2 in huis.

 • Riemke 4 juni 2018 at 08:30 Beantwoorden

  Ik snap je gevoel heel goed. Ben nu zwanger van nr 3 en 4 en uitgerekend als m’n oudste 3 wordt.
  Bij de eerste 2 kreeg ik al rare gezichten. En nu helemaal.
  Terwijl ik me er op ingesteld heb dat ik even volledig op thuis gefocust ben. Er komt een tijd dat ik weer meer ruimte voor mezelf krijg.
  Ik zie uit naar de dag dat ik kleertjes mag wegdoen

 • Boukje 4 juni 2018 at 16:48 Beantwoorden

  Ik heb er 3 en leef nog steeds maar geef toe dat t best pittig was en is. Ze zijn nu 9, 7 en morgen 4 Nu hoop ik op een rustiger periode, met meer tijd voor mezelf. Goede tip voor de tropenjaren: plan regelmatig een uitje voor jezelf: alleen nr de bieb, uit eten met een vriendin zonder kids, een schoonheidsbehandeling of een avondje/dagje/weekendje alleen met je vent. Dan is t best vol te houden.

  Groetjes van een ervaringsmamma

 • Rosemarie 7 juni 2018 at 13:54 Beantwoorden

  Wauw: “Ik weet alleen dat ik met kinderen veel gelukkiger ben.” ! Ontroerend mooie afsluiter van dit stukje. En natuurlijk vooral: van harte gefeliciteerd!!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *