Yeaaaah! Voor velen van jullie is de vakantie gestart! Gefeliciteerd! Anderen moeten nog even wachten voordat er weken van vrije tijd aanbreken. Houd vol, het komt echt goed. 😉 Hoe dan ook is het voor schoolgaande kinderen soms best lang, zo’n zomervakantie. Iedereen kent wel dat moment waarop er een dreinend kind voor je staat en roept: “Ik heb niks te doeoeoeoen!” Of “Ik verveel me rot mam!”

Zelf was ik ook zo’n kind dat niet kon wachten tot de vakantie begon maar eigenlijk na een week al niet meer wist wat ik moest doen. Nou… voor die momenten hebben we wat bedacht. De “ik-verveel-me-rot-pot”. 🙂 Ik hoor je denken: de wat voor pot? Het werkt zo.

We hebben 10 leuke opdrachtjes samengesteld. Deze staan op de printable die je hieronder kunt downloaden via de blauwe knop. Knip de opdrachtjes uit, vouw ze dubbel en stop ze in een grote pot. It’s that simple. Is er zo’n moment dat je kinderen zelf niks meer kunnen bedenken? Dan biedt de “ik-verveel-me-rot-pot” de oplossing! Voorwaarde van deelname is wel dat ze gaan doen wat ze uit de pot halen en daar verder niet over zeuren. Oh en niet onbelangrijk, dat jij zorgt dat de spullen die gevraagd worden ook in huis zijn. Anders is het ook een beetje sneu.

Zijn jouw kinderen nou jonger dan 4 jaar? Geen nood. De meeste opdrachtjes kun je samen doen als ze ongeveer twee jaar zijn. Houd er rekening mee dat de spanningsboog vrij kort is en dat je er dan echt bij moet blijven. Maar plezier maken gaan jullie vast en zeker.

Ga je op vakantie met de kinderen? Lees dan nog even deze 7 tips.

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.