5 Reacties

 • Tabitha 8 juli 2017 at 08:29 Beantwoorden

  Leuk! Wij hebben ook zo’n pot en dan briefjes in verschillende kleuren. Geel zijn gratis uitjes, roze uitjes die geld kosten, kaartjes met dingen voor eten etc. Wij hebben een museumkaart dus ook kaartjes met museumkaartuitjes. Nog een leuke tip: een hele dag proberen te eten met dezelfde beginletter (mogen de kids onder begeleiding zelf shoppen in de supermarkt). Ze hopen op de letter ‘p’ :-)

  • Willeke 8 juli 2017 at 10:26 Beantwoorden

   Leuk idee, ik heb ook wel eens iedere zondag een ander land verzonnen qua eten….italie: pizza, pasta…maar dan ook echt de hele dag: lekkers bij de koffie enzo, alles italiaans, en zo iedere zondag een ander land. Samen verzonnen wat er bij dat land hoort enzo. Best leuk!

 • Marianne Prins 8 juli 2017 at 10:54 Beantwoorden

  Wij doen dit al een paar jaar, maar dan met een twist: elke ochtend pakken we een briefje en dat is wat we die dag -samen- gaan doen. Heeft geeft ze iets om naar uit te kijken, ze weten dat dat ons moment samen is, en soms staan er ook nuttige dingen tussen.
  Dit jaar wilde ik een verveelpot maken met klusjes en een paar leuke dingen: Zodra iemand roept ‘ik verveel me’ wordt er een briefje getrokken. Maar dan zitten er voornamelijk klusjes in. Vaatwasser leegruimen, Lego opruimen enz. Stimuleert ze ook om te bedenken of ze zich echt wel vervelen!

 • Maria 8 juli 2017 at 10:59 Beantwoorden

  Nou, de ideeën die ik aandraag zijn nooit goed, dus ik roep tegenwoordig: Verveel je je? Geweldig! Daar word je heel creatief van!

  • marjana 26 mei 2018 at 15:34 Beantwoorden

   hhshhaahahhaha ik ga stuk!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *