Bij de overdenking van Heidi gisteren, horen ook nog een aantal tips. Wie de ‘Less stress weken’ vorig jaar heeft gevolgd heeft ze voorbij zien komen. Maar we zetten ze hier nog even op een rijtje! Klik op de onderstreepte tekst voor het volledige bericht.

1. Kies elke dag ook een beetje voor jezelf. U zal vrede geven aan de mensen die helemaal op U vertrouwen. Jesaja 26: 3 (Basisbijbel)

2. Luister het lied Perfect Peace van Laura Story als je een momentje vrede nodig hebt. Wat merk jij van God door dit nummer heen?

3. Maak tijd om te relaxen. #hoedan Check het balans opdrachtje via deze link!

4. Win tijd door efficiënt te zijn. Zie voor drie concrete voorbeelden dit blog. 

5. Claim kleine momentjes én een Maria moment met Hem. Check hier wat je zou kunnen doen. 

6. Wat je aandacht geeft groeit. Geef dat wat je meer wilt, meer aandacht!

7. Log uit op je telefoon, log in bij God. Kan ook nog eens een mooi voorbeeld zijn voor je kids, zoals je in dit stukje kunt lezen. 

Heb jij nog tips voor onze lezers? Vul gerust aan in de reacties.

Volgende week delen we weer een blog en rijtje tips waarmee je hopelijk met less stress de eerste weken na de zomerperiode doorkomt.

Let op! De winacties in de originele blogs zijn niet meer geldig. De komende vier vrijdagen komen er op Facbook en Instagram wel nieuwe winacties! 

 

 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.